(magyar)EnglishDeutsch
Akadálymentes oldal 1%
Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Intranet
Hírek > Önkéntesküldés 2022-ben

Önkéntesküldés 2022-ben


November 6-án Drezdában összeültünk német testvérszervezetünkkel, hogy előkészítsük a jövő évi önkéntesküldési lehetőségeket.

Az ICE e.V. önkéntesküldő-fogadó testvérszervezetünk éves közgyűlése zajlott le november 6-án Drezdában. Ismét lehetőségünk nyílik magyar önkénteseket közvetíteni németországi szolgálatra. Hamarosan közzétesszük a felhívást. A jelentkezéseket február közepéig gyűjtük, tavasszal kerül sor a felkészítésre és az önkéntesek augusztusban utazhatnak ... bővebben »

Judit néni az örökkévalóságba költözött


Judit néni Karácsonykor 87 éves korában az örökkévalóságba költözött. Nagyon sokat köszönhetünk neki mi egykori kollégái és azok az önkéntesek, akik az ő áldozatos munkájának köszönhetik, hogy életre szóló tapasztalatokat szereztek egy éves önkéntes szolgálatuk alatt.


Muskovszky Judit nemesi családba született 1933-ban. E miatt sok megaláztatásban volt része fiatal korában, ezért 1956-ban elhagyta az országot és Németországba költözött. Aschaffenburgban élt, ahol egy logisztikai cégnél dolgozott felelős vezetői beosztásban sok esztendőn át. Nyugdíjba vonulásakor a 90-es évek elején hazaköltözött és a ... bővebben »

Önkéntesünk a kijárási korlátozás alatt


Alba Spanyolországból az Európai Szolidaritási Testület támogatásával érkezett hozzánk, Keszthelyen segít a fogyatékkal élők napközijében. A koronavírus kezdetekor nem utazott haza, itt maradt és segített nekünk.


 

 

 

 

... bővebben »