(magyar)EnglishDeutsch
Akadálymentes oldal 1%
Magyar Máltai Szeretetszolgálat - Intranet
Hírek > Önkéntesküldő szervezetek találkozója Drezdában

30 éves a Szeretetszolgálat - külföldi önkéntes statisztikánk

Az 1989-ben alakult Magyar Máltai Szeretetszolgálat 1993-ban kezdett el külföldre küldeni és onnan fogadni fiatal önkénteseket. Megalakulásunk 30. évfordulója alkalmából összeállítottuk az elmúlt évek statisztikáját.

A program eddig eltelt 26 évében összesen 288 fiatal önkéntest küldtünk külföldi szolgálatra és különböző országokból 250 fiatal érkezett hozzánk.

 

 

 

 

 

 

A programot Muskovszky Judit kezdeményezte és hosszú évekig szervezte. 

 

Segítségére volt Kapuvári Zsófia és Bábicki Péter, akik maguk is voltak önkéntesek. Muskovszky Judit nyugdíjba vonulása után Adányi László vette át a program vezetését. Kapuvári Zsófia ezt követően még több évig dolgozott a programban, hozzá csatlakoztak és későb váltották: Pilinger Edit, Kenéz Attila, Vigyázó Levente, Gergely Viktória, Gősi Lilla, Csímár Kamilla, Lövey Szabolcs. A programot napjainkban Garibovic Iris koordinálja, aki maga is volt önkéntes. Pénzügyi vonalon László Teréz volt segítségünkre, jelenleg Hamza Márta támogatja munkánkat. A felsoroltak fáradoztak azért, hogy sokak számára lehetőséget nyújtsunk nemzetközi önkéntes tevékenység végzésére. Köszönet munkatársainknak és segítőinknek!

 

Érdemes megnézni a küldésről és fogadásról készült grafikont:

 
« vissza